Disruption vuosi 2024

 

 Vosikymmenien takainen harrastukseni joskus muistuu mieleen. Vaikka olenkin vakuuttunut, että astrologian ennustevoima on yhtä kehno tai hyvä kuin muidenkin menetelmien - ei siis mitenkään erityisen hurrattava - niin tiettyä säännönmukaisuutta planeettojen sanomassa on. Henkilökohtaisesti minua kiinnostaa tulevan vuoden transiittiasetelma, koska siinä on yhtymäkohtia omaan perheeseeni. Puolisolla sattuu olemaan syntymäkartassaan Pluton konjunktio Askendenttiin ja kuu Vesimiehen merkissä oppositiossa radix-Uranukseen, joten kombinaatio Pluto/Uranus lienee minulle tuttu.. Lisäksi Pluton transiitti osuu pojan Ascendenttimerkkiin konjunktiossa Vesimiehen merkin alkuasteella, ja omassa kartassani hidasliikkeinen jyräplaneetta on sahaillut vuonna 2023 syntymäkarttani kuun yläsolmun kohdassa. 

Joten kova kohtalo saa vuorenvarmasti käänteen, hyvään tai pahaan, sitä ei voi tietää. Esimerkiksi syöpähoidot joko onnistuvat tai sitten ei, ja sehän määrittää jatkoa jo paljon. Samoin puolison vakavan sairauden eteneminen. Varmaa on, että terveyden kannalta perheellemme vuosi 2023 Pluto-aspekteineen oli varsin tuhoisa, liki kuolemaa liitelevä. Naurakaa siis vain ihan rauhassa ikivanhalle symboliikalle. Se on tyhmän merkki! Kun jotain ei ymmärretä, niin siille nauretaan, ja näin on tunnetusti kaikkien suurten ideoiden ja keksintöjen kohtalona. Osa ideoista ja keksinnöistä vanhenee ajan mittaan, vain pieni osa periaatteineen jää elämään, mutta sikäli mikäli periaate on universaalisti pätevää luokkaa, eivät perusteet niin vain muutu, vaikka käyttöyhteydet, tieto ja taito katoaisivatkin. 

Disruptio tarkoittaa markkinoilla tapahtuvaa häiriötä, hajaannusta tai sekasortoa, jonka aiheuttaa jokin uusi innovaatio. Disruptiivinen innovaatio tai teknologia kasvattaa tuottavuutta tai rahalla saatavaa vastinetta. – Wikipedia - 

Kukapa ei haluaisi osata ennustaa, tai edes luotettavasti ennakoida epävarmaa tulevaisuutta. Se ei vain ole mahdollista. En minä eikä kukaan muukaan voi ennakoida, milloin mieletön sotabuumi loppuu. Ainoastaan sen voi sanoa, että ellei ihmiskunta tule järkiinsä, tuho, totaalinen tuho on edessä, osin ilmastonmuutoksen kautta, osin aseiden kautta (bioaseet, ydinaseet, muut aseet). Kohdistuuko tulevien vuosien kekseliäisyys uusiin sotateollisuuden pirullisuuksiin ja vallan väärinkäytöksiin, jää nähtäväksi. Mitä todennäköisimmin kohdistuu, jos ihmisyys ei nosta päätään ja voimistu oikein rutkasti. Ensi vuonna käydään tahtojen taisto tuhon ja uudistumisen välillä.  Varoa täytyy mustavalkoista ajattelua Natoa hyvän edustajana ja Venäjää pahan. Niin yksioikoisesti maailma etenee vain median ja propagandan silmissä.

Katsoin uteliaisuuttani vuoden 2024 Pluton kouristuksenomaisen otteen halusta pitää vanha järjestys vielä voimissaan. Kuvio vaikuttaa siltä, että ensi vuonna soditaan kuin viimeistä päivää, mitä tilanne itse asiassa edustaakin. Syksystä tullee sananmukaisesti saatanallinen koettelemus. Kokemusasiantuntijana en ole toiveikas. Hirveää on, kun toivo herää vain palatakseen entistäkin katkerampaan todellisuuteen. Kidutusta se on! Kuten haluttomuus rauhaan ja tuhoisan toiminnan tahallinen jatkaminen.

Ta   Pluto 29,21      Kauriissa
He Pluto 0,21         Vesimiehessä
Ma Pluto  1,21       Vesimiehessä
Hu Pluto 1,52         Vesimiehessä
To Pluto  2,6           Vesimiehessä  (R 15.5.2024)
Ke Pluto  1,53        Vesimiehessä
He Pluto 1,23         Vesimiehessä
Elo Pluto 0,40        Vesimiehessä
sy   Pluto 0,1           Vesimiehessä
lo   Pluto 29,40       Kauriissa (D 12.10.2024)
Ma Pluto 29,44       Kauriissa
Jo   Pluto 0,14         Vesimiehessä.

Lopullinen siirtymä Vesimiehen merkkiin tapahtuu 20.11.2024.

Parhaimmillaan Pluto edustaa voimakasta johtajuutta, jossa tosin on tietty jäärpäisyyden vivahde sekä taipunus neuvoa silloinkin, kun neuvoja ei kaivata. Maailmalla on kriisivuosi edessä, ehkäpä siitäkin selvitään ja vuosi 2025 vielä koittaa ihmiskunnalle hieman valoisammin tulevaisuuden näkymin. Ja tiedättekö, Venäjä on käsittääkseni Vesimies-merkkinen kansaa, todistaahan sitä sen idologinen yhteisökokeilukin kommunismi eli yhteisöllisyys. Tuhoutuuko Venäjä? Vai nouseeko Venäjän kansa puolustamaan ihmisyyttä ja oikeuksiaan? Ehkä liian moni on jo kärsinyt liikaa?

Mielenkiintoisinta on tuo käänne Pluton kulussa 12.10.2024. Jos Luoja suo, kerron silloin teille silloin hirvenmetsätyksestä jostain uudesta näkövinkkelistä katsoen, ja kohtaloni käänne on sen jälkeen sinetöity. Isäni osasi arvostaa hirvigraduani. Siitä tiedän, ettei se huono ollut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mietteesi.

Hyvää pääsiäistä Hiljaisesta huoneesta

 Kun elämä on rajallista, on lohdullista saada perspektiiviä aikakäsitykseen. Palatessani maaliskuun tiputussessiosta, huomasin Kolmiosairaa...