Vainoaminen, "Yksityishenkilö" soittelee jatkuvasti ja tekee muutakin

 Harkitsen jälleen avoimen rikosilmoituksen tekemistä, viimeisen postauksen jälkeen, todennäköisesti nukkuessani maanantaiaamuna 30.8.2023 klo 7.30-9.30  vietiin kotoani käsilaukustani minigrip-pussissa ollut alaleuan irtoproteesi, jota säilytin laukussa hammashoitoon kuuluvana ikenien lepuutusaikana. Käsilaukku oli työhuoneessa samoin kuin sängyllä kassissa ollut kynsienhoitosetti koteloineen. Sairas mieli oli ilmeisesti innostunut sarveisaineistani.

Ja sitten astrologiaan. Te, jotka tuosta symboliikasta jotain ymmärrätte, mitäpä santote transiitista, jossa syntymäkartalla on neliö Saturnuksen ja kuunsolmujen kohdlla, kuunsolmut yläsolmu Kauriissa, alasolmu Ravussa, Saturnus Vaaka-merkissä Neliö on lähes täsmällinen. Ja niin oli saatanallinen hetki iskeäkin. Pluton transiitti muodosti konjunktion yläsolmuun ja luonnollisesti opposition laskusolmuun sekä neliön natalsaturnukseen. Lisäksi transiitti kuunsolmut muodostivat oppositio-konjunktioasetelman syntymäSaturnukseeni ja samalla Plutotransiitin kanssa neliön. Jotain kohtalokasta oli siis ilmassa. Sinänsä mielenkiintoista, että olin aiemmin arvellut tuon aspektin liittyvän jotenkin luustoon jonkin onnettomuuden tai katastrofin kautta. Minigrip-pussi oli puulastoineen jätetty jäljelle. 

Sikäli kuin vainoojan vaimo on oikeassa, niin tässä on takana sellaiset taustavoimat etten mahda mitään, poliisi ei tule auttamaan. Sen olen voinut itsekin todeta vuosien mittaan, työrukkanen Ovara Oy on varsin epämääräinen firma niin taloudellisesti kuin juridisestikin. Joka toinen vuosi mukamas toimitusjohtaja vaihtuu ja alana on askartelutarvikkeiden maahantuonti. Outo ilamisu vakoilu-- salakuuntelu- ja salakatselulaitteille. Tirkistely on yksityisyyden loukkausta ja tunkeutuminen anastusretkille toisen kotiin varkautta ja kotirauhan rikkomista. Ja ajatelkaa - tätä olen joutunut kestämään yli kolmekymmentä vuotta, sarjaan kuuluu vaikka mitä tavaroitteni turmelemista, anastusta, haitantekoa jos jonkinlaista, varjostusta ynnä muuta, jopa myrkytysyrityksiä, josita kerran lapsenikin saivat osansa.. 

On niin helppo syyttää uhria, ettei tuollainen voi olla todellsita, kuvittelen vain. Tuskinpa kuvittelen. Mutta nyt mitta on täysi, kiroan julkisesti tämän tahon taustavaikuttajineen, mutta vieläkin jaksan uskoa että kosto on Herran, vaikka en ymmärräkään mistä syystä kohtaloni on nakannut moisen ylivoimaisen riesan harteilleni ja perheeni harteille. En tiedä viitsinkö tämän jälkeen enää jatkaa tätä blogia tai mutakaan tutkimustöitä. Sillä ymmärtänette, se vaatii energiaa ja nyt tahdonmoimani tarvitsen johonkin ihan muuhun. 

Mutta koskaan koskaan ette saa minua perumaan käsitystäni suomalaisen Johanneslooshin johtajien epäeettisestä ja osin saatanallisesta moraalista. Siitä minulla ei ole näyttöä, mutta kokemusta sitäkin enemmän ja karvaammin. Heidän tulilinjallaan ja intresseissään on kaavailemani tuitkimus Osmolaisten maa 2/10. Siinä aion näyttää noille yli-ihmiperkeleille taivaan merkit. Eikä varmasti ole sattuma, että päälähteessäni SKVR-korpus oli vielä alkuvuodesta toiminnassa hakusana "Taivaanvalojen kosijat". Nyt ei sillä sanalla löydy yhden yhtä tulosta. Haitantekijä osaa ehkä haittavirusten ja ohjelmoinnin teon, mutta formuloita he eivät osaa. Kas jotain se folkloristikin tietää.

Ja alan uskoa lääkäreihin, olen etevämpi kuin koskaan osasin kuvitellakaan! Tätä etevyyttä ehkä joku tai jotkut yliopistolla tietoisesti halusivat hyödyntää, samalla kun mainettani mustattiin ja mieli yritettiin murtaa. Olinhan päässyt yliopiston kaikkien aikojen kovimmassa kisassa huippupistein ykkösenä sisään. Minua piti opiskeluvuodet ja kaikki nämä vuodet pystyssä muutama jalo ihminen, poikani ja jatkuva hellittämätön rukoileminen. 

Sain pyytämäni merkin, Jumala kuulee rangaistusvaatimukseni ja vetoomukseni jumalalliseen oikeuteen. Paluuta entiseen ei enää ole.

Kansikuva uudesta työstä on tehty. Ja kyllä, muusana on ollut Osmo Pekonen, muistoa kunnioittaen.

Tulossa kirjanen syksyllä 2023




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mietteesi.

Hyvää pääsiäistä Hiljaisesta huoneesta

 Kun elämä on rajallista, on lohdullista saada perspektiiviä aikakäsitykseen. Palatessani maaliskuun tiputussessiosta, huomasin Kolmiosairaa...