Kevätkuurin onnistuminen

 Vapun aika on käsillä, ilmat ovat viileät, mutta kukat kukkivat normaaliin kevättahtiin. Innostuin uusimaan kevätvaatteita. Jotenkin valintani eivät ole lainkaan mummomaisia, mieli ei ilmeisesti vielä ole ehtinyt omaksua täysin mummomoodia. Pikkuinen Väinö ei suostu edes sanomaan minua mummoksi tai mummiksi, olen hänelle mumma. Siis jotain mummin ja äidin sekoitusta. Hyvä niin. Keltaisia tepsuttimiani vielä joudun odottelemaan, kun oli pakko turvautua nettikaupan antimiin. Enimmäkseen on vain rumia kenkiä tarjolla.

Ja sitten se kevätkuurin onnistumiskatsaus menneellä vapunalusviikolla: 

1. laihdutusviikko

sunnuntaina lähtökukema (mittaus)
maanantaina -600 g
tiistaina -500 g
keskiviikkona 0 g 
torstaina -800 g
perjantaina  -300 g   (mittaus lauantaiaamuna)  Yhteensä -2,3 kg  hoikempi. 


Salainen ase: rommirusinajäätelö, annoskoon sääntelee Ilkka. Motiivia antoivat vaateostokset. Käyty yhden kerran kellimässä suolavedessä ja yhden kerran uimassa, yhden kerran työhuoneelta kävely kotiin. Siinä liikuntasuoritukseni. Kaarella kävin kaksi kertaa ja sain siitä selkäni oikean puolen kipeäksi. 

Vappu on tietysti koetinkivi, mutta katsotaan miten käy. Tavoitteena on pitää kuuria yllä vielä kaksi viikkoa toukokuun puoliväliin asti. Ensi viikolla on vuorossa paneutuminen raipakkakuuriin ja Samulin liikerataharjoitteisiin sekä linnunlauluun metsässä, pihalla, ääniteiltä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mietteesi.

Hyvää pääsiäistä Hiljaisesta huoneesta

 Kun elämä on rajallista, on lohdullista saada perspektiiviä aikakäsitykseen. Palatessani maaliskuun tiputussessiosta, huomasin Kolmiosairaa...