Erikoista on?!

Aiemmin julkaisin papereistani kotoa löytyneen lehtileikkeen, jossa oli näkyvissä katseeni paperista värit pois poraamat pilkut. Löysin vähän myöhemmin toisen sarjaan kuuluvan aukeaman, eli kyseessä todella oli National Geographic lehti. Numeron olen jossain vaheessa ostanut divarista nippuna. Lisäksi olen silloin tällöin kerännyt lehteä kuvien vuoksi. 

Olin varma, että olen katsonut vain yhtä lehteä, jolloin nuo värivirheet ilmestyivät silmieni eteen. Perjantaina järjestelin työhuoneellani sinne viemiäni kuvaleikkeitä, ja kuinka ollakaan ilmeni selvästi joistain kuvista, että minulla on jossain vaiheessa ollut kaksi samaa numeroa, koska yhdessä leikkeessä oli sama pääsiäismunakuva. Repimäjälki todistaa, että kyseessä on eri kuvat. Mutta miten ihmeessä tuohon toiseenkin kuvaan on tullut aivan samanlaiset pilkut kuin kotoa löytyneestä?

Kotiskeptikkoni epäili ilmiössä olevan vain ja ainoastaan painovirheen. Minä en usko, koska muistan nähneeni kuvan virheettömänä ennen kuin siihen ilmestyivät pilkut. Ja lienee helppoa tarkistaa ao. lehdestä, ovatko he kehdanneet lähettää maailmalle sekundapainoksen. Kai siitä joku olisi valittanut? En siis usko laaduntarkkailunkaan pettäneen. 

En tosiaan osaa edes arvata, mistä tuossa on kyse, mutta saattaa olla symbolinen viesti jostain vaikuttamisen keinosta. Kieltämättä hieman hämmästyin tästä ilmiöstä, vaikkakin kyseessä lienee tilapääilmiö. Ei ainakaan ennen ole sattunut mitään vastaavaa eikä minulla ole yliluonnollisia kykyjä enkä sellaisia havittele. 



Toisesta lehdestä itsestään ilmestyneet valopilkut.

Artikkelin etuaukeama

Sitten haluan antaa sapiskaa lehdistölle, erityisesti sen kananaivoiselle matalaotsaiselle tekstintuottamiselle, jossa äly ei juhli eikä päätä pakota. Tällä tarkoitan hyvin asenteellista tapaa käyttää pejoratiivista ilmaisua "salaliittoteoria", "salaliittoteoreetikot". Ihan kuin muka joka väite olisi lähtökohtaisesti tuulesta temmattu. Ei ole. Miksi muuten luuleltte suomalaisten vapaamuurarien julkaisseen korona-aikaan lehtiaukeamallisen tekstin, jossa he julistivat olevansa "seura, jolla on salaisuuksia", mutta ei salaseura. Tottahan se on, illuminaattiakaan ei todellakaan ole olemassa, mutta ilmiöt ja salaisuuksiinsa vajonneet ihmiset kyllä. Sitten toisekseen, pahaiset toimittajat, mitä te tarkoitatte "salaliittoterialla"?  Totta kai on olemassa mm. valtiosalaisuuksia ja erilaisia lobbaus- ja muita kähmintäkerhoja, korruptiota. Salaliitto sisältää perustasolla ajatuksen, että julkisuudelta salaa tehdään päätökisä, joka vaikuttaa jonkun yksilön tai ryhmän vahingksi. 1990-luvun laman aiheuttanut pankkikriisi voidaan katsoa sellaiseksi ylhäältä johdetuksi haitalliseksi toiminnaksi, jonka suruton velanotto aiheutti. Aika monta ihmishenkeä on senkin operaation tunnolla - tai olisi, jos niitä omantunnon tuskia tunnettaisiin. Minun aspergerminuuteni ei lainkaan pidä tästä toimittajien sopulilaumaisesta pilkkapuheesta. Pilkkapuhe saattaa olla jopa haitallisempaa kuin vihapuhe, kuten niin monet somepilkatut ja koulukiusatut voivat todistaa. 


Pitäsikö siis kansaa tyhmistävän lehdistön mukaan uskoa, ettei salaliittoja tai seuroja, joilla on salaisuuksia, ole lainkaan olemassa. Se se vasta pässinpäisyyttä olisikin! Suomi on junailtu Nato-maaksi, mitä luultavimmin propagandan ja/tai suoranaisen vääristelyn avulla, ihan julkihäpeämättömästi. Sanottakoon presidentti Putinista mitä vain, mutta kyllä hän oli keskustelussaan Sauli Niinistön kanssa oikeassa sarkastisessa lausunnossa, että totta kai Nato haluaa Suomen, sille sopii että Suomi taistelee naton rajojen pulesta viimeiseen mieheen. Ja niin sotahullu järjestö kuin nato on?!! Onhan se sanottu ihan selvästi. EU ja Nato pakottavat Suomen ja muut jäsenmaat jatkamaan ties kuinka kauan eli niin kauan kuin on tarpeen osallistumaan Ukrainan sotakustannuksiin. Ja vain vallanhimonsa tähden, sanon minä. Jos olisin vähän nuorempi, harkitsisin pikaista maasta poistumsista johonkin todella itsenäiseen maahan.

Viisainta mitä Venäjä itselleen ja ihmiskunnalle voisi tehdä, olisi antaa hieman periksi, myisi vaikka Krimin ja vetäytyisi Itä-Ukrainasta. Voin ihan sieluni silmillä nähdä, miten sitten Naton päämaja murtaisi suuta vääntäisi päätä. Ratkaisu ei aivan varmasti olisi mieleen. Mutta varokaa vain, Venäjä osaa yllättää niin hyvässä kuin pahassakin enkä todellakaan toivo maanmiesteni joutuvan lohduttomaan sotaan. Sehän on selvä, ilmiselvästi länsimaat eivät edes pyri rauhaan, asialla on sotateollisuus. Muutoin olen sitä mieltä ihan itsenäisesti ajatellen, että mitä todennäköisimmin koronavuoto on alkujaan lähtöisin yhdysvaltalaisesta laboratoriosta, vapautettu ihmisten ilmoille Kiinassa Wuhanin seudulla. 

Ehkä minun on aika jälleen kutsua kehiin oma salaseurani, jonka jäseniä en tunne, mutta henkinen yhteys silti on. Inkan sielun matka avaruuteen -matkaajat, rukoilkaamme ettei tämä hillitön kansanmurhien traditio sotien muodossa enää jatku. Ekokatstrofinkin suuri syyllinen on ydinasekokeet maailman merillä. Eikö noiden kokeiden tekijät pitäisi laittaa maksamaan eikä koko maailmaa? Ainakin sen typeryyden seuraukset soisin menevän lähettäjälleen.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mietteesi.

Hyvää pääsiäistä Hiljaisesta huoneesta

 Kun elämä on rajallista, on lohdullista saada perspektiiviä aikakäsitykseen. Palatessani maaliskuun tiputussessiosta, huomasin Kolmiosairaa...