Näin aika muuttuu

         Tieto ei tule helpolla, kuten ei mikään muukaan tavoittelemisen arvoinen asia. 
                Sanat ovat siinä, mutta ne ovat vailla sisältöä, ne eivät kerro sinulle mitään. 
                    Kenties yö ei ole kirkas ja näet vain pilviä ja sadetta.   (Esko Valtaoja)

 

 

Kuva Marita Råman eräiltä erämessuilta; kuvaa on käytetty laatukäsikirjassa johdon toiminnan symbolina, auditoijat tietävät mitä he näkevät.

Veemäinen suunnitelma vuodelle 2020

Aika ajoin tiedostoista putkahtelee menneen ajan kehitelmiä, jotka on aika päivittää. 22.1.2020 olen laatinut kirjatilanteestani runomatriisin v-alkuisten sanojen perusteella. Mottona on ollut:  Vapaudu stressistä  voimistelemalla ja venyttelemällä.

VARO
Laihdutus

VIIHDY
Harrastus

VIEHÄTY
Kosmisuus

VARAUDU
Muut sekalaiset

Olenko riittävän hyvä?
  painonhallinta
Hoikistumistavoite

Vanhan kirjan uusi elämä,   askartelu

Mind in the Cave
 kognitiot

Blast I-II
  sarjakuva-albumi

Raxun mukana kivusta tasapainoon,
Älyjumpppa
  jumppa

Raaputa metsä =
Hillittömät hiidenkivet väritys

Kulttuuri, paikka ja muuttoliike,    
Myyttitopos
 antropologia

Ei riitä, vastaisku sokkopolitiikalle,
   kiistakirja

Vapaaksi kiloista

 tunne

Raaputa Meri =
 piirto

Tähtitiedettä kiireisille,  astronomia

Antiikin myytit
  käsikirja

Hyvän olon hormonidieetti
Ruokavalio
  ruoka

Bujoilun voima =
UUSI ELÄMÄNTAPA
Työhuoneen tenho
 luova prosessi

Kuinka meitä kutsutaan?
Mytosemantiikka
 memetiikka

Bujovihko
  muistikirja



Päivitys vuodelle 2023

Kuten vielä hyvin muistetaan, korona-aika alkoi maaliskuussa 2020, ruututekstin pohja on kirjoitettu ennen sitä. Jos kohta kohdalta käydään läpi, niin laihdutusteema kirjoina on ollut koko ajan tapetilla, ja mainitut kirjat on sekä luettu että säilytetty, jokaisessa on jotain huomioimisen arvoista oivallusta. Voimavaroja liikakilojen varomiseen syntyi vasta vuoden 2022 lopulla, mutta juuri nyt en koe teemaa enää mitenkään päivänpolttavana.

Minulla on eteenpäin suuntautuva tapa ajatella, joten ei ihme, että keskiruuduissa mainitut tekemisen teemat ovat fokusoituneet ajankohtaisiksi teemoiksi vuodelle 2023. Luonnonläheisyys viimeisimmissä työpaikoissani oli minusta suuri bonus. Keväisin oli ihanaa seurata pikkupuron kohinaa ja lintujen laulua lounaskävelyllä, ja loppuaikoina nautin vielä lounaskahvitkin metsässä. Koska vietän ensimmäistä vuottani eläkepäivillä, ja tavoitteena on ollut tulla jonkin sortin taiteilijaksi vanhoilla päivilläni, niin tulin siihen tulokseen, että tarvitsen erillisen työtilan luonnon läheltä, mutta samalla läheltä kotia ja kesämökkiä, kävelymatkan ja hyvien julkisten yhteyksien päästä, kohtuuhinnalla. Tahtotila sai mahdollisuuden toteutua.

Nyt on sitten pohdittava, mitä uusi elämäntapa sitten mahdollisesti tuo tullessaan? Taidekirjat,taide-materiaalit ja tauluvarasto sinne ainakin menee ja tulee siellä olemaan, sekä jokunen jumppapallo myös. Muutoin kirmaisen katsomaan Hillittömiä hiidenkiviä (tämä nappuruus oli muuten minulle ratkaiseva ostopäätöksen tekijä) päivän mittaan. Tasapainoaisti säilyy kallioilla keikkuessa. Työhuoneeni on siis eksotasolla myyttinen topos, jossa on hyvä pohdiskella mytosemantiikan saloja. Oma mielenkiintonsa tulee olemaan siinä, missä vaiheessa mytosemantiikka tunnetaan kotimaassa, veikkaan että sana omaksutaan kernaasti kaikkialla muualla paitsi Suomessa. Sanassa sinänsä ei ole mitään vikaa, mutta kun sillä on väärä keksijä (nainen, ei instituutiota takana ja Kalevalahegemonialla persona non grata), niin ei voi hyväksyä.

Voi sanoa minun olleen johdonmukainen. Studio Meemimiksauksen työtila syntyy, kun kaupasta sovitaan. Ja sen mukaan lapsosella on auringon konjunktio MC:hen, syntymän hetki ei ole minun määrittämäni, sen on tehnyt kohtalo myyjän muodossa.  Synastriassa on Uranuksen trini radixneitsytkimppuuni 9. huoneessa; Saturnus/Venus trini radix Jupiteriin ja Saturnukseen.  Yllätyksiä tiedossa, aika entinen ei koskaan enää palaa. Mutta minkä lajin luovuus tilassa syntyy, niin se jää nähtäväksi. Ehkä teen Duudson-hahmot ja tonttu tuo ne joku päivä Isoon Omenaan trampoliinille hyppimään. Taiteilijalaatuni olen tosin jo viime kesänä nimennyt dityrambistiksi, sen saa tulkita ihan miten haluaa. Itse sanoisin elämälle kiitos. Tällä hetkellä painin sisustusprobleemien parissa, kalustan mielessäni. Muuttosuunnitelma on jo tehty. En ole enää entisilläni.

Auringon sijainti on neljä astetta Vesimiehen merkissä ja Jupiter Oinaan merkissä neljä astetta, tästä muodostuu synaaminen sekstiiliaspekti. Eli uran kulku saattaa olla uusia uria luova ja menestyksekäs, täynnä yllättäviä käänteitä.. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mietteesi.

Hyvää pääsiäistä Hiljaisesta huoneesta

 Kun elämä on rajallista, on lohdullista saada perspektiiviä aikakäsitykseen. Palatessani maaliskuun tiputussessiosta, huomasin Kolmiosairaa...