Maailmansodan varjossa

Kaamea sotavuosi Ukrainassa on pian mennyt, uusi alkaa yhtä lohduttomissa merkeissä, tai oikeastaan vielä lohduttomimmissa. Nato-uhoaminen on saattamassa maailman maailmansotaan. Siihen ei tarvita kuin Venäjän ja Kiinan intressien yhtyminen ja maailmanpalo on valmis. Ja siihen on vedetty Suomikin mukaan Nato-intoilunsa ja typeryytensä kanssa pääarkkitehteinaan Niinistö ja Marin. Jälleenrakentajahaaskat kiertelevät jo ympäriinsä. Tunnetusti missä saalis on, sinne korppikotkat kokoontuvat kärkkymään kuolinhetkeä. Tekisi mieli oksentaa!

Kuluneen vuoden hyvä puoli on ollut, että kun marraskuun lopulla Helsingin yliopiston mediaprofessori "Herra Kinkku" menehtyi, niin samalla loppuivat vielä syksyllä aktiivisena olleet häiriösoitot kännykästäni, joita saattoi tulla kolmekin kertaa päivässä, päivästä toiseen, vuodesta toiseen. Erikoinen sattuma? Eikö? Ihan selvästi soitoilla seurattiin sitä, missä liikun ja milloin. Jos perhe sattui vastaamaan, niin luurista ei kuulunut mitään, jos minä niin ei silloinkaan, joskus paperin rapinaa ja huohotusta. Kyllä se oli rikollista toimintaa, vainoamista. Stressistä tuli tietysti sitten vuosien mittaan kroonista. Se ilmenee nyt siinä, etten millään meinaa parantua tavallisesta flunssasta. Herra Kinkku teki opiskeluaikanani jotain niin inhottavaa, että rukoilin tuolloin ettei hän eläkepäiviään nähkö. Samalla se toimii, jos toimii varoituksena hänen kiusaremmilähipiirilleen.  Ehkä sittenkin on olemassa ihmiskuntaa korkeampi oikeusinstannssi ja moraali. Maallinen oikeus ei tahtonut mahtaa mitään vuosia kestäneelle vainoamiselle, retku ja myös ammatillisisesti surkea persoona palkittiin professuurilla. Liika elokuvien katselu selvästikin on pahasta, varsinkin jo mielenkiinto liikkuu ylettömästi väkivallan liepeillä. 


Huolimatta uhkaavien aikojen lähestymisestä olen optimisteisesti laatinut normaalia elämää koskevat uuden vuoden lupaukset. 

1) Poistan vähintään 50 kirjaa
2) Luen vuoden tsundokun 2023 kirjat 
3) Pidän lukemistopäiväkirjaa/bujoa
4) Aloitan julkaisusarjan vv. 2023-2027
5) Siirrän intressipainopistettä lukemisesta luovuuteen ja liikuntaan
6) En osta yhtään kirjaa!

Tarkemmin olen suunnitellut aloittavani startilla, johon kuuluu 12 viikon eli kolmen kuukauden keskittyminen. 

Terveempi elämä 12 viikossa - Nordstrand
12 uutta elämänohjetta - Petterson. 

Rakentelen tässä siis sadismilla tuhottua elämääni uusiksi. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mietteesi.

Hyvää pääsiäistä Hiljaisesta huoneesta

 Kun elämä on rajallista, on lohdullista saada perspektiiviä aikakäsitykseen. Palatessani maaliskuun tiputussessiosta, huomasin Kolmiosairaa...