Demareitten oikeudentajun mädännäisyys


On selvinnyt, että epäionnistunut tieliikennelain uudistus on tuottanut laittomuuden mmahan, jossa röyhkeys se on joka jyllää, ja jossa mikään laki tai jhärjestys ei päde. 

Espoon Puolarmaarin siritolapuutarhassa vallitsee outo meininkio. Hallitus suosii häirkkölä ja jopa kaikin keinoin yrittää auttaa, miten liikenteestä pois otettu ajonuevo voi olla vuosikausia parkeerattuna samalle paikalle vähäisii  parkkipaikkoihin. Ajoneuvo on jököttänyt nyt samalla paikalla lähes kaksi vuotta. Hallitus ei ole pyynnöistä ja vastuustaan huolimatta tehnyt asialle mitään. Eilen omsitaja kävi kääntämässä sen toisin päin ja valehteli päin namaa vievänsä sen tänään katsastukseen. Mutta häipyi sitten eikä ajoneuvo ole siirtynyt minnekään, tukkii edelleen ajoväylän.

Hallitukseltas tuli vielä muka-vakuutus että ajoneuvonn omsitasja on luvannut siirtää autonsa pois. Kun vaadin siirtämään heti, niin meispuolsiet vain vakuuttelivat, että huomenna hän sirtää. Aspergerina tiesin ja tunsin selvästi kuin ajatuksenlukija, miten kaikki valehtelivat. 

Soitin poliisille, neuvonta kärsivällsieseti selitti, miksi  asialle ei voi poliisi tehdä mitään.
Yleisen käsityksen mukaan tämän laittomuuden mahdollsitaja on kansanedustaja Kimmo Kiljunen, demari. 

Viimeiseksi mahdollsiuudeksi jää tietenkin hallituksen vaihto yhtiökokouksessa ja pysäköintivalvontasopimusken teko. Kimmo Kiljunen, ellei tämä laittomuumahdollisuus nyt lopu, niin vahdin kuin haukka tekemisiäsi loppuikäsi, ja kuten Martin n vakuuttanut, virheitä tekeveät kaikki.  Ehkä, mutta minulla raivostuneena äly leikkaa! Osaan tulkita myös lakia!

Syy härskiin autonsäilytyskäytökseen on selvinnyt, kylälle on syntymässä homoyhteistö, ja ajokin pääsuosija hallituksessa kuuluu tähän yhteisöön samoin kuin ajokin omistaja. Kas kun ihan mitä vain läpiä päähänsä ei kannata minulle kertoilla. Eikä varsinkaan olla hävytön asialliseen kysymykseen vastattaessa.

Katsastamaton auto pois Orvokkipolun parkkipaikalta tai hallitus uusiksi!  Kaikkia ei ehkä hallituksen Halonhakkaajapolun parkkipaikan omiminen ja mekastus oman reviirin suojelussa miellytä. Luottamustehtävä ei tarkoita oman edun varjelemista toisten kustannuksella eikä mitä erilaisimpia kostotoimia vain sen vuoksi ettei ehkä pidä jostakin tai jostakusta.

Varoitin ilveilijää, jos auto ei siirrry, niin minun on valta, sananvalta. Varma on ja seitsemän vuoden yliopisto-opinnot aiheen parissa, harrastuksena retoriikka kymmenvuotisaasta lähtien, valheiden tunnsitamiskyky synnynnäistä. Löin vetoa paikallisen härskihartikaisen puheisiin uskoneen kanssa. Autoa ei ole edes aiottu siirtää muuta kuin mitä se pilkalla toisin päin samassa parkkiruudussa. Tänään se mukamas piti viedä katsastukseen, mutta koko miestä ei näy mailla halmeilla.

Hallitus on puheenjothajan suulla julistanuit, ettei alueelle tahdota parkkivalvontaa! He siis edustavat anarkiaa. Anarkismi tunnetusti johtaa vahvemman valtaan ja terroritekoihin. ämöän parkkivalvonnan alasajon apostoli ei todella ole mittavalla älyllä varutettu. Saattaa olla että rakennusvalvontavirasto kiinnostuu joistakin ovaltaisuuksista alueella, ellei hallitus halua toimia tehtäviensä tasalla.

Rakennusalalla vuosia toimineena sitä havaitsee herdfästi laittomuudet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mietteesi.

Hyvää pääsiäistä Hiljaisesta huoneesta

 Kun elämä on rajallista, on lohdullista saada perspektiiviä aikakäsitykseen. Palatessani maaliskuun tiputussessiosta, huomasin Kolmiosairaa...