Kasvit jatkoivat kerrontaansa kuivuessaan

Omitusiet päivänkakkarat jatkoivat tarinaa, enismmäinen parivaljakko mätäni ja mustui kukkavarren päsätä, vaikka ilmat ovat olleet kuivat ja lämpimät. Roikkuva varsisto käyttäytyi toisin, toinen niistä kiertyi varrelataan korkkiruuviksi ja toisessa varret pyrkivät laidoiltaan kiertymään yhteen umpiputkeksi. 

Verenpaine oli 180/104 aamulla ja sitä samaa, lukema ei ollut yön aikana laskenut edellisillasta yhtään.  Kesä mennee mochito-linjalla. Toisaalta, jos annan olla vain, niin eiköhän niitä muitakin kuolaan johtavia tauteja ole kuin korona, vaikka nykysiestä tiedottamisesta niin luulisikin. 

Hallitusta voi mutuen syyttä leväperäsiydyestä, kun rajatestaukset eivät toimineet lainakan. Vai onko taas löydetty yksi etuoiketuettujen ryhmä, urheilufanit, joilla voidaan sallia erivapaudet?  

Tämä ei ole enismmäinen kerta kun näin käys. Edellisen kerran kun mokattiin Seutulan lentokentällä, se mukamas "oikaistiiN" näyttävällä manooverillä, jossa Marin tepasteli kukkona tunkilla, ja kutitasi erheet ylimielisesti tokasiten: _ Virheitä sattuu. Lupasi kyllä nisitä otettavan opiksi. Vaan kuinka sitten kävikään. Oli kuin aivan tahallaan olisi avattu gate way deltaviruksen tulla?!!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mietteesi.

Hyvää pääsiäistä Hiljaisesta huoneesta

 Kun elämä on rajallista, on lohdullista saada perspektiiviä aikakäsitykseen. Palatessani maaliskuun tiputussessiosta, huomasin Kolmiosairaa...