THL:n labiilia tiedottamista – tahallaanko?

 

Kirkkoretkellä hukkuneita Uukunniemellä, kuva Marita Råman

Yhä enenevässä määrin alan epäillä rukattua eli tarkoitushakuista manipuloivaa tiedottamista tässä koronakysymyksessä. Entisenä laatupäällikkönä olen haka löytämään poikkeamia, jos tarpeen. Myös sen mitä yritetään kaikin voimin kätkeä. Jo työni ensimetreillä havaitsin, että se mikä ei yksittäisinä massaan kätkettyinä tekoina näy, paljastuu armotta sarjana. Pitää olla vain kärsivällinen, laadunvahtaus on sellaista varaanin työtä. Raapaise, seuraa ja odota, niin saalis on valmis.  

Eilen Uutisissa sanottiin sairastuneiden laskeviin lukemiin: 430 uutta tapausta syyksi, että maanantaina usein lukemat ovat pienempiä. Tuo väite ei perustu mihinkään, ja on mitä toden näköisimmin tietoinen valhe.

Sillä jos viitsii vilkaista THL:n tiedotesivuja, niin kovasti mainostettu joka päivä päivittyvä koronagraafi ei ollutkaan päivittynyt maanantailta, vaikka koronatilanne lyhyesti olikin. Kas kun graafissa se näyttäisi ikävältä pääministerin tarkoitusperiin suhteutettuna.

Katsoin graafista, ja tosi on, maanantaisin lukemat ovat lähes poikkeuksetta viikosta korkeimmillaan, koska la-su luvut tulevat viiveellä ja viikonloppuna saatetaan tavata enemmän ihmisiä kuin normaalisti.

Kyllä minäkin melko saappaana ja tahdottomana suomalaisia pidän, mutta en nyt sentään vähä-älyisinä toisin kuin valtiovalta ja media. Tuskin keneltäkään on silti jäänyt Marinin tahtotila huomaamatta, hän haluaa sulkea Suomen vaikka väkisin ellei muuten onnistu.

Uutisoinneissa oli toinenkin outous, väkijoukko viikonlopun mielenosoituksesta ei voinut olla todenperäinen, kun sitä vertaa autenttisiin kuviin eli paikalla olleiden otoksiin. Meitä sumutetaan, tästä on tullut jonkun lainen pervo kilpailu, kuka osaa petkuttaa parhaiten ja ovelammin.

Sain pienenä monta kertaa selkääni, koska olin elävä valheenpaljastaja, ja toisin kuin monilla, koskaan tuo kyky oivaltaa asiain oikea laita ei minua jätätnyt. Tosin opin kyllä vaikenemaan. Ja vaikenin yhtäjaksoisesti yli kuusikymmentä vuotta. Mutta tämä alkaa olla liikaa, en ole koskaan pystynyt olemaan puuttumatta, jos silmieni edessä toiselle tehdään väkivaltaa.

Kansa on jo saatu oudon apaattiseen ja nahjusmaiseen tottelevaisuuden tilaan. Mitä te pelkäätte? Me kaikki kuollaan kuitenkin kuten Vygotski sen laulaa. Henkisesti varmemmin ja nopeammin kuin arvaattekaan ellette puutu asiaan NYT! EI valtioneuvoston kvasihuolelle, joka on juoni ties mille. Vaikuttaa siltä, että tuo ”huolellinen seuraaminen” ei vaikuta mitenkään päätöksiin, jotka on etukäteen suunniteltu, tapahtuipa mitä hyvänsä. Ja kokemuksesta tiedän, että tilastolliset luvut saadaan vaikuttamaan ihan siltä mitä tahtoo painottaa. 

 

Tilasto .graafin mukaan
ma 22.2.21                624 tapausta
ma 1.3.2021              869 tapausta
ma 8.3.2021              830 tapausta
ma  15.3.2021          886 tapausta
ma 22.3.2021           ei ilmoitusta graafissa 23.3. klo 9.34 mennessä

 


Päivitetty ma 22.3. klo 12.40

Suomen koronatilanne lyhyesti

  • Ilmoitettuja tapauksia yhteensä: 72 073 (+1 806*) 
    • La 20.3. ilmoitettiin 856 tapausta
    • Su 21.3. ilmoitettiin 520 tapausta
    • Ma 22.3. ilmoitettiin 430 tapausta 
Huomatkaa! Kuolleista ei puhuta mitään. 

Joten jatketaan. Olen keskittynyt, lauantaina rukoilin terveydenhotiohenkilöstön jaksamisen ja kuolevuuslukujen vähenemisen puolesta, sunnuntaina rukoilin tapausten vähenemisen puolesta. Maanantaina rukoilin kaikkien kanssarukoilijoitteni puolesta. Tänään rukoilen, että pakkotoimet saadaan estettyä ja Marinin yksivaltiuskehitys estettyä. 

Kello 12.00 Pääsiäisen vietto on pyhä juhla, mutta se on myös noitasapatin aikaa. 
Ei ole sattumaa, että pääsiäisen viettoa ja yhteen kokoontumista halutaan estää. Sillä yhteishengessä on voimaa, niin vapaaehtoisessa kuin pakkotoimin luodussakin. Tässä on nyt kyse hyvän ja pahan taistelusta. Keskittykää! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mietteesi.

Hyvää pääsiäistä Hiljaisesta huoneesta

 Kun elämä on rajallista, on lohdullista saada perspektiiviä aikakäsitykseen. Palatessani maaliskuun tiputussessiosta, huomasin Kolmiosairaa...