PAKKO-MARIN TOUHUKKAANA 

Tilanne 25.3.2021   HAASTE ja VAIHTOEHTO  VALTIONEUVOSTOLLE


Laskin THL:n päivittäisen tilaston mukaan, että maaliskuun korkein lukema toistaiseksi oli 889 tapausta (vanhat + uudet). En vielä ole löytänyt selitystä mitä tämä vanhat ja uudet oikein tarkoittaa, mutta olettaisin että jo tietoon tulleet tapaukset ja viiveellä ilmoitetut tapaukset yhteenlaskettuna muodostavat tautitapausten kokonaismäärän. Päivitykset tapahtuvat noin vuorokauden viivellä. 

Joka tapauksessa: Mikäli THL:n raportointiin on lainkaan luottaminen, niin en tiedä mitä informaatiota valtioneuvosto saa, tai miten se informaationsa tulkitsee, mutta totuus on että tapausten määrä on laskenut -30% maaliskuun korkeimmasta lukemasta. 
Korkein lukema oli 15.3.2021  yhteensä 889 tapausta, matalin lukema toistaiseksi on ollut ma 21.3.2021  yhteensä 416 tapausta, mutta otin vertailuun eilisen toissapäivän tiistain lukeman, yhteensä 622, koska niillä main se on viime päivät ollut. 

889-622 = 267 tapausta vähemmän maaliskuun korkeimmasta lukemasta = -30% tapauksia vähemmän. 

Haastan siis valtioneuvoston, pääministeri Marinin sekä kansanedustuslaitoksen vastaan Suomen uskovaiset ja kaikki pelin poikki viheltää tahtovat.  Suomalaisia on pidetty hyvinä sotilaina, vahinko vain että historian kulussa suomalaisten piti kustantaa ja sotia naapurivaltojen valtapyrkimysten vuoksi. Älkäämme antako tämän kehityksen jatkua, riisto ei ole sen kauniimpaa vaikka se etelästäkin tulisi. 

Ja Suomi nousee, vaivoin ja hädin tuskin, mutta nousee. Ilman hillitöntä pakotehaluakin. 
Kolmekymmentä vuotta sitten sain käskyn ryhtyä harjoittelemaan. Jumalani mitä sain kestää! 




THL koronan tautitapausten graafi 


Outoa tosi outoa on tämä nykymeno tiedottamisessa. Uutsioidaan että pääministeri Marin on laittanut "koko arvovaltansa" sen eteen, että pakkotoimet toteutetaan. Sitähän olen teille yrittänyt kertoa koko ajan. 
Se miksi on mukamas pakko liittyy terveydenhoidon suosituksiin. 

En luottaisi enää THL:n selväpäisyyteen enkä näin ollen sen suosituksiinsakaan. Hallitus suositusten kuulemisineen ei osaa reagoida nykytilanteeseen, vaan lukee ennusmerkkejä kuin piru raamattua, itse asisass tie minkä nyrhjähtäneen ideologian mukaan. Mafiosovaltioita valmistaudutaan tukemaan monin eri tavoin, kun heille ensin on annettu tilaisuus luoda rahaa toisten hädällä. Sen sijaan että moraali kohdistuisi tällaisiin loiseläjiin ja yhteiskunnan rappeutmisiin, jatketaan jotain melko ikävää ja piittaamatonta linjaa, ja  mikä pahinta pahimman laatuinen julmuus naamioidaan, että omaksi parhaaksesi näin on tehtävä.. Tällainen on narsistisen persoonallisuushäiriön ajattelutapa. Leikki siitä on kaukana, narsisti kerää aina myötäilevän hovin ympärilleen. 

Olen varoittanut tässä hitlerismin synnystä. Itse asiassa Natsi-Saksa syntyi 1930-luvulla, kun kansa etsi pääsyä talousahdingosta ja halusi syntipukin ja oikeutuksen toimilleen. Nyt jos tuohon Marinin uhoon ei puututa, teillä on pian aika fasistinen rottayhteisö näköpiirissänne. Kun rottayhteisössä alkavat liikakansoituksen vuoksi moraalisäännökset murtua, ensimmäisenä uhrina ovat naiset, jotka vastareaktiona stressin ja turvattomuuden vuoksi lakkaavat lisääntymästä. Tästä kaikesta on jo esimerkkejä. En halua maalata piruja seinille, mutta olen realisti ja minulla on kykyä ennakoida tulevaa. Useimmiten on käynyt juuri niin kuin mitä sen olen nähnytkin käyvän. 

Eilisissä uutisissa sastuin näkemään Marinin esiintymisen julkisessa tiedosttamisessa. Hän viittilöi kuin liikennepoliisi viestin nyt on tie vapaa mennä. Ele oli harkitun hidastettu, ei tyypillinen, joten aivan varmaa on että sillä viestitettiin jotain muutakin kuin tunnetilaa. Ele ei ole tyupillinen Marinin retoriikkakeino. 

Ja miten ihmeessä MTV voi tietää tulokset ennen kuin THL?  Se tiesi tänään jo aamupäivällä sairastuneita olevan 730,  THL ei lukua ole vielä päivittänyt. Sitten: Minä en luottaisi lainkaan THL:n tilastoihin, koska ne ovat mitä sattuu graafissa. Sieltä esimerkiksi on rukattu pois kuolleiden määrä yleiskatsauksesta, ilmeiesesti siksi ettei viime päivinä noita kuolemia ole ollut, muutoinkin tilanne on kääntymässä parempaan suuntaan paitsi Pakko-Marinin silmissä, jonka mielipidettä ei muuta mikään. Eihän yleensäkään yksivaltiaat tai marionetit muuta mieltään, vaikka mikä olisi. Ja uskokaa nyt yksi alkeellinen asia edes. Rauhallisuus voi olla myös tunteettomuutta, kun ei piittaa muuten kuin retorisesti aivan muita tarkoitusperiä ajatellen kuin ihmisten hyvinvointia. 

Totta, virusta ja viruksia ei saada tällä toimella kuolemaan. Niitä tulee muitakin, ehkä pahempiakin, ehkä useamminkin. Ja ellei ihmisillä pitkän eristyksen takia ole enää vastustuskykyä, käy kuin tuhkarokon sairasteneelle. Immuniteetti heikkenee rajusti. Eli liian pitkä ja liian tiukka rajoittaminen voi koitua todella kohtalokkaaksi, jolloin kansaa kuolee kenenkään voimatta auttaa mitenkään. 

Minä pistän koko henkisen kapasiteettini ja arvovaltani tätä ilveilyä vastaan. Kello 12.00 rukoilkaamme. Viime kesän rajoitustoimet eivät olleet valtioneuvoston rajoitustoimien tai kesän ansiota. Rukous kuultiin. Siis kello 12.00 rukoilkaamme että tämä irvokas farssi saadaan loppumaan, jostain löytyy vielä selkärangan omaavia i


hmisiä riittävästi. Tämä ei ole oikeistopopulismia, olen puoluekannaltani ollut lähes koko ikäni puolueeton. Olen nytkin, mutta aidosti välitän kansan hädästä metatasolla. 



Siis laskussa on.  Miten paljon tietoja itse asiassa pimitetään ja vääristellään? Siihen meillä ei ole minkään laista mahdollisuutta tutustuta? 










Katso linkki 

https://yle.fi/uutiset/3-11854320 Marin kurkimekossaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mietteesi.

Hyvää pääsiäistä Hiljaisesta huoneesta

 Kun elämä on rajallista, on lohdullista saada perspektiiviä aikakäsitykseen. Palatessani maaliskuun tiputussessiosta, huomasin Kolmiosairaa...