8.4.2021


Tiukan paikan edessä – Ehdoton ei  astrazenecarokotteille

Ao. rokote  vaarantaa terveytesi!

 

Ihmetyttää tuo tieteellis-poliittinen vääristely, joka on aivan varmasti tietoista ja tarkoitushakuista, mutta ei suinkaan aina kansan parhaaksi, vaikka niin uskotellaankin. Nyt kun Marin ja hänen peesaaja- hallituksensa hävisi tämän henkisen taiston ja  haasteeni, ihmekeino löytyi,  rukous auttoi ja pääsiäisen vietosta ei räjähtänytkään tilanne käsiin, toisin kuin pakkohakuinen hallitus yritit uskotella ennen pääsiäistä.  Olisi aika miettiä miten voitaisiin ripesästi purkaa pakotteita, mutta mitä miettii hallitus. Sitä miten voisi jatkaa mahdollsimman pitkään pakotteita ja rajoitteita. Oikeastaan vinksahtanutta porukkaa koko haliitus.

Terveydenhotioviranomaiset on jälleen, toistuvista virhearvioistaan huolimatta, korotettu ukko ylijumalan asemaan, jotka tietävät miten käy.Viakka eivät  nytkään tienneet.  On alettu kampanja ettei pakotteita tarvitse tai pidä purkaa, ei ainakaan nopeasti, koska edellleen halutaan jatkaa mörkölinjalla – pelon kautta hallitaan. Emme kuulemma halua jojoilua. Hallitus ei halua, kansalle jojoilu varmasti on parempi ratkaisu kuin jatkuvat ja aina väliin kiristyvät rajoitukset ovat. Mutta muutosjoustavuus on tunnetusti taitolaji, joka ei kaikilta suju, kun pitäisi osata mukautua ja joustaa.

Resilienssiä tarvitaan. Joka tapauksessa kiitos sille taholle, joka torpedoi pakkohankkeet pääsiäisen edellä. Perustuslaki vaikutti vähän tekaistulta selitykseltä, mutta tässä tapauksessa tarkoitus pyhittänee keinot, koska aika oli kallis. Mutta pakkotoimien hallitus edelleen haluaa väittää, vastoin aiempaa käsitystään j apakkotoimiperustelujaan, ja vastoin terrveysviranomaisten pääsiäsitä edeltävää käsitystä ja lausuntoa pakkotoimien tarpeellisuudesta. 

Nyt jos ette usko, ettei ollut tehokeinona pakkotoimet, vaan sallimus, niin saatte pakkotoimianne ja niihin suostumustanne  kantaa vuosikaudet eteenpäin.  JA varoitus! Se juuri on Marionetti-Marinin agendalla. En usko että kansa haluaa tällaista tasaista menttaaliterroria vuosiksi eteen päin. Siinä murtuu ja on altis suostumaan vaikka mihin pientenkin helpotusten tähden. Mieluummin jojo kuin pakkovalta. 

Ainakin yhden todella raakalaismaisen  terveydenhoidollisen asenneoutouden olen havainnut tässä pakkokeinojen ohella ylistetyssä rokotekampanjassa. Kun Astrazenecan rokotus on osoittautunut verenkiertoelimille riskitekijäksi, niin mikäpä on tulos? Terveysviranomaiset toteavat vain että 
hyödyt on suuremmat kuin haitat. Ja mitenkä? Mitkä hyödyt? 

 Espoossa aiotaan pakottaa 65-69 vuotiaat ottamaan vaihtoehdottomasti Astrazenecarokotus. Minulla sattuu olemana koetun tian vuoksi lääkärin määräys olla varovainen, kuulun aivoverenkiertohäiriöisten riskiryhmään. Nyt on selkä seinää vasten, virallinen taho yrittää painostaa minut ottamaan henkeni kaupalla riskialttiin rokotteen, ja järki sanoo, etten ota tuota riksiä. Koronan saanti on varmasti pienempi riksi, siitä voi jopa säilyä hengissä, jos sen saa. Ymmärrän kllä että ”hyödyt"  ovat suuremmat kuin haitat. Tässä tapauksessa ikääntyvän henki ei merkitse mitään, koska ko. ikäryhmä on vasta eläkeuransa alkutaipaleella, ja espoolaisissa saattaa olla useita hyvällä eläkkeellä. Virallisen tahon mukaan joutavat mennä. 

Boigotoisin tosin muutoinkin Astrazenecaa, koska minulla on sekä työ- että yksityiselämässä tietyt normit ja menettelytavat. Miltä teistä tuntuisi, jos olisitte maksaneet pöydästä, jossa on neljä jalkaa, mutta kun toimituksen aika tulee, saattekin vain yhdellä jalalla varustetun pöydän, ja selitys kuuluisi ettei pystytä parempaan. Se olisi aika pian entinen firma palvelutuotantonsa laadun takia. Astrazenecalta tuo onnistuu, kumma kyllä. Joka tapauksessa ao. lääkefirma on vastuuton ja moraaliton, joten en takuulla ota koskaan sen firman tuotteita. Kunnia siltä firmalta on mennyt, jos liene koskaan sellaista omistanutkaan, maine sen kun kasvaa. Mitä nyt muutamasta 65-69 vuotiaasta, kun rokotteista on kyse, mutta kansakuntia voi sortaa, kun pakoteista on ksye. 

Olen aiemminkin viitannut hallituksen tapaan tulkita asioita. Viime kesä oli hyvä esimerkki, vaikka tilanne meni lähes nollaksi, hallitus ei aikaistanut pakoteaikataulujaan, ja piti monet rajoitteet voimassa. Sen sijaan alkoi ylistyslaulu Sanna Marinin ja hänen naishallituksensa pakotehommista. Uutisointi on noistakin päivistä  sitäkin oudommaksi käynyt, musta muuttuu valkeaksi ja vice versa.

Jos te ette nyt tajua vastustaa tätä inhaa kehitystä, niin aivan varmasti olette todella tyhmästi toimivia ihmisiä. Mikä kumma saa kuvittelemaan lääkäreitten olevan maailman viisaimmat ihmiset. Eivät he ole, osa heistä on todella kapeakatseisisa kirjauskovaisia. Teilasihan lääkärikunta aikanaan jopa nyt niin tapetilla olevan hygieniankin  täysin hulluna näkemyksenä.

Nyt se vasta alkaakin tämä taisto. En minä aio luovuttaa yhteen erävoittoon. Kuten sanottu minulla on sellainen käsitys, että olisin loistava sotastrategi, jos olisin sattunut syntymään mieheksi, mutta osannen laittaa kapuloita rattaisiin nytkin, jos niin tarpeelliseksi katson. Retoriikkaa aloin opiskella 10-vuotiaana, koska minusta oli hassua miten ihmiset eivät nähneet ilmiselvää totuutta, vaan uskoivat sanoihin ja valheisiin mieluummin. Oli kuulemma fiksua toimia niin! En uskonut silloin enkä usko vieläkään. Propagandistit saavat leipänsä totuuden värittämisestä, ja keskimäärin ihmiset ovat huomattavan laiskoja ajattelemaan omilla aivoillaan.

Mutta jojoiulu on jees. Esitän vertauksen. Jos uhria pidetään pää veden alla esimerkiksi kidutuskuulustelussa, niin pieni jojo hengöhdystaukona on elämän ja kuoleman kysymys. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mietteesi.

Hyvää pääsiäistä Hiljaisesta huoneesta

 Kun elämä on rajallista, on lohdullista saada perspektiiviä aikakäsitykseen. Palatessani maaliskuun tiputussessiosta, huomasin Kolmiosairaa...