Hengenvarallinen tauti, jota ei pystytä määrittämään

 Puolisoni Ilkka makaa teholla, koska toista viikkoa jatkunut "keuhkokuumeena" hoidettu tauti ei antibiooteilla ota korjautuakseen. Ennen tätä oli liikkuvia nivelkipuja, ja "ruusu", jota sitäkin hoidettiin antibiooteilla. Toinen keuhko on täynnä limaa ja hengitysvaikeudet suuret. Testien mukaan kyse ei ole koronnasta. Koska saimme matkalla noita tuotettuja "merkkejä" minulla on syytä asialla olleen taho, jolla on käytössä bioaseita. Ja tiedättehän, näitä tahoja ei ole montaa, lähinnä salaseurat ja puolustusvoimat. Saatte vapaasti veikata, kumpi tässä saattaa olla kyseessä. Eilen ei yksityishenkilö soittanut. 

Ellei hengenvaaran tai kuolemantuottamus ole teistä mitään muuta kuin salaliittoteoriaa, niin jokainen, joka sulkee silmänsä tältä todellisuudelta, on osasyyllinen tähän inhaan toimintaan. Kiroustani en peru, varmaa on, että jos puolisoni tähän menetän, minua hillittömänmpää, voimakkaampaa ja vakaampaa vihaa ei ole vielä tässä maassa syntynty. Ja ellei se ole Jumalan pilkkaa tuo "mahtiosoitus" maailmanlaajuisesta vaikutusvallasta, niin mikä sitten? 

Milloin pahan teon palkka ei tule pian, paha saa voimaa tehdä lisää pahaa. 

Naurunne kyllä hyytää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mietteesi.

Hyvää pääsiäistä Hiljaisesta huoneesta

 Kun elämä on rajallista, on lohdullista saada perspektiiviä aikakäsitykseen. Palatessani maaliskuun tiputussessiosta, huomasin Kolmiosairaa...