Hyllyhursti ja fläppipeite

Uutuuksina totesin, että Samulin pari julistetta sopivat uusiokäyttöön. Muutto edistyy, ja uskon voivani olettaa tilan olevan hallussa eli tupaantuliaiskunnossa sunnuntaina 5.2.2023 Runebergin päivänä. Muutto on siten loppusuoralla. Vesikeitin on vielä hankkimatta ja verhot ompelematta ja ripsutamatta, mutta hieno siitä tauluvarastoksi tulee. Sisustus on tapahtunut enimmäkseen kierrätysperiaatteella. Kehittelin myös kirjahyllyyn taidelankkulaidat. Hienot! Kauniimpia lankkuja saa hakea.

Kuntosali on irtisanottu, mutta käytän sitä ehkä helmikuussa irtisanomisajan koko rahan edestä. Painoprojekti on hieman kärsinyt, ja takapakkia on tullut, koska a) pidimme muutoksen kunniaksi viini-illan, b) stresaannuin ja c) en noudattanut tavinto-ohjelmaani. Tuloksen oli 700 g lisäpainoa takaisin, mutta BMI oli pienentynyt, lihasmassa noussut ja rasvaprosentti laskenut. Ehkä minulla on taipumksia voimaharjoitteluun?!

Helmikuun aikeena on keskittyä rentoutumiseen. Läksiäislahjoista on vielä jäljellä suolakelluntaa 3 kertaa. Tärkein tehtävä on löytää uusi rutiini arkeen, koska myös tietokoneen käyttötottumukset muuttuvat, kun entinen työpaikka muuttaa uusiin tiloihin ja siinä samassa minulta poistuu työsähköposti. 

Voisikohan tässä olla tarpeeksi. Kun sanotaan, puhuu kuin Runeberg, sillä ei todellakaan viitata kaunopuheisuuteen vaan monisanaisuuteen. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mietteesi.

Hyvää pääsiäistä Hiljaisesta huoneesta

 Kun elämä on rajallista, on lohdullista saada perspektiiviä aikakäsitykseen. Palatessani maaliskuun tiputussessiosta, huomasin Kolmiosairaa...