Dityrambistin kesä

Kuva. Uuden kirjoitelman kansiaihio teksteineen 25.8.2022, nähtävissä eduacademican sivuilla.

Kuva. Marita Råman, kesän 2022 dityrambistinen installaatio "Viini on viisasten juoma". Pikku-Väinö menee suvereenisti teokseen sisään, vääntää pulloista tapit irti ja sirottaa pulloon kivasti ripisevää valkoista kiveä. 

Kuva. Marita Råman. Kollaasiteos "Elähdyttävä voima", jossa Joutsenosta ostettu kipsipatsas, kirppariln ilmaisjakelukynttelikkö ja oma kipsausmuodostelma pikkulasipulloista. 

Taideharrastusmateriaalia kesältä 2022, joka samalla oli 31. kesä elä juhlavuosi siirtolapuutarhassa. Reumaattiset kivut ovat haitanneet sekä harrastuksia että muuta aktiviteettia, mutta tutkimusputki on alkanut, joten eiköhän tämä täsät vielä selkene. Edessä loistava tulevaisuus. Viinin juonin tosin olen lähes kokonaan jättänyt, enkä väkeviäkään juo. Hoikentuma kesältä -6 kg. 

Syystyöt ja kuistin remontti odottavat. Sitä ennen loihtaisin aihion mytosemantiikasta, joka on nähtävissä osoitteessa

(35) Marita Råman - Academia.edu

Luonnoksen nimi: Airojalka mytosemantiikka hirvikronikoissa 1. luonnos. Onhan se moniulotteinen kudelma, merkitys ja meemi on minulle paljon muutakin kuin lapsellinen puhekupla kuvan päällä tai kauppatavaraa. Kannen kuvaan on käytetty Samuli Råmanin murrosikäisenä minulle lahjoittamaa öljymaalausta, kuvan esikuva on Björn Landströmin Kalevala-kuvitusta. 

Jatkanen. Mikäli kivut helpottavat, jostain on saatava kiini reumatologi jatkotutkimuksia varten.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mietteesi.

Hyvää pääsiäistä Hiljaisesta huoneesta

 Kun elämä on rajallista, on lohdullista saada perspektiiviä aikakäsitykseen. Palatessani maaliskuun tiputussessiosta, huomasin Kolmiosairaa...