Koronakatsaus vko8_2021

 

8.3.2021 

Tästä päivästä alkaen pitäisi alkaa rukoussessioitteni vaikuttavuus näkyä, jos on näkyäkseen. En kuvittele voivani määräillä Korkeinta, hädin tuskin usakallan arasti toivoa, että rukoukseni kuultaisiin. Siihen minulla on painavat syyni, mutta en tahdo että tällä kertaa kukaan ratsastaa armon kustannuksella poliittisia irtopisteitä itselleemn. Oma älyni ei riitä keksimään, miilä sen voi estää, mutta onhan sitä maallisessakin elämässä älyni yittäviä., joten miksei sitten Korkeimman hallussa. Toivottavasti se on jotain uskomatonta! Sillä minulle riittää tämä hirveys, joka lähes huvin päiten ja kokeilumielessä on ihmiskunnalle tuotettu. Siitä olen vakuuttunut ettei penaalin terävin pää poliittisen vallan kahvaan havittele. 

Herra paratkoon tätä elämää! 

THL sanoo päivittävänsä tiedot päivittäin kolo 12.00. Viimeisin koronatiedote on kuitenkin 5.3.2021 eli perjantailta vielö nyt klo 13.09. Koronakarttassa sen sijaan on lukema 7.3.2021 ajalta, jos sihti ja kursori osuu pylväikössä kohdalleen. Näyttäisi alenevan. Onko seuraava steppi salaaminen ja/tai tietojen manipulointi?  Tietäkää, että minulla on vuosien kokemus kaiken tyyppisestä vilunkista ja ristiintsekkaus on arkipäivää. Ei vain taiat paljastu, siinä ohessa näen käppyröistä vaikka mitä. 

Ja "hieman"  pitäisi ehkä määrittää, minun mielestäni se on välillä 0,0 - 10%. Kun 800:sta lukema alenee lähes 500:een sataan, niin tuo "hieman" on 300/800 eli noin 35-38%. Suhteellisuudentaju siis heittää monella ja pahasti. Mutta ei se toki puolta ole. Noin neljäsataa on ensimmäinen puolittuminen, ja seuraava etappi onkin sitten kaksisataa ja kolmas kierros on sata, ja sitten on viiskymmentä. Eikä yhtään kuollutta toivottvasti tule, ja tehohoitopotilaat puolittukoot samaa tahtia. 38 puolet on 19 potilasta, sitten noin 9_10 sitten 4_5. Sitten ei yhtään. Ja vaikka laskisitte yhteen perussairaanhoidon ja erikoissairaanhoidon, niin potilaiden määrä laskekoon alle 50 tällä viikolla. Ettekä voi olla tosissanne, että pakkotoimet ne näin rapsakasti puri eli ei muuta kuin lisää pakkotoimia. 

Ehdottomasti vastustan pakkotoimia  ja ihmispalvontaa. Se on väärin ja todella tyhmää toimintaa. 


5.3.2021 

Kaksinkertaisia uutisia yksinkertaiselle kansalle

Alan masentua, koska on kauhistuttavaa katsella tätä pääministerin arvomaailmaa. Marin uskoo yksinkertaisesti ja selkeästi pakotteisiin, pakotteet koko kirjossaan vaikuttavat olevan hänelle se "ihmelääke", jonka kaltasita hän ei toisaalla usko olevan. Hän tarkoittanee, että kaikki vaihtoehtoiset toimintatavat ovat pannassa jopa ehdotuksina. 

Ja miten julma on suunnitelma ja petausm, jolla toteutus aiotaan tehdä uutisoinnin avustamana. Sattumoisin eilen kuulin radiouutiset, joissa selvästi sanottiin Putinin lähestyneen presidentti Niinistöä Sputnik-rokoteasiassa. Jos tämä on totta, niin hienoa - silloin asialle varmaan nopeasti voitaisiinkin tehdä jotain, vaikka sitten napit vastakkain koronadespotian kanssa. 

HS kirjoitti uutisoinnissaan Marinin kannan melkoisen ovelasti. Sen mukaan Marin on muka-avoin rokotteelle, mutta heti perään oli julistus EU:n lääkeviraston monopoliin rokotteiden hyväksymiseksi. Ja sehän tiedetään, että se käsittely tulee kestämään ties kuinka kauan. Eli todellisuudessa Marin on Sputnik-rokotevastainen. Vauhtia rokotteen saamiseksi voidaan saada vain, jos tuo kirottu EU-lääkevirasto heivataan pois tästä kuviosta. 

Olen tiennyt jo Sputnik-rokotteen kehitysvaiheesta asti, että Suomen pelastus voi olla ainoastaan tuo Sputnik-rokote, mutta että istuva hallitus tulee tekemään kaikkensa voidakseen nauttia pakotteiden vallanhuumasta. Turhamaisuutta on niin monenlaista. 

Kovia sanoja, kyllä, mutta ei läheskään niin kovia mitä tarvittaisiin että heräätte. Samainen HS uutisoi Sputnik-yhteistyötarjouksen tulleen Venäjän parlamentinylähuoneen puheenjohtajalta Valentina Matvijenkolta Tarja Haloselle. Ja että mitä? Naiset suhkuttaa selän takana keskenään kansoja koskevista asioista! Tässä vaiheessa olisi varmasti jo presidentillinen karjahdus paikallaan. 

Ja tämä on varmasti tyylinäyte kaksoismorfologisesta viestinnästä. Sillä mitäpä Marin tahtoo, Marin tahtoo viestinnän itselleen. Ja vaikka johtaja Rämet kuinka vakuuttelisi rokotusannosten saatavuuden oelvan nousussa, niin ei se paljoa auta, kas kun se rokote ei kovin kattavaa suojaa anna. Kattavampi on tietenkin parempi, vaikka se sitten ehdittäisiin antaa vain puolelle väestöstä. 

Viestintä aiotaan keskittää valtioneuvoston kanslialle. Maallikkona minusta tuo vaikuttaa todella epäilyttävältä sensuurin esiasteelta. HS uutisoinnissa sanotaan: "Pykälä 106 keskittää viestintään liittyvää valtaa ja johtovastuuta valtioneuvoston kanslialle. Kanslian päällikkö on pääministeri. 

Ihmelääkettä ei ole, mutta Sputnik on ja halutessani rukousvoimanikin. Keskitän kaiken tahtoni, että vitsaus saadaan kuriin ja jotain järkeä tähän touhuun. Kansakuntien ahdinko ei saa olla ihana vallan ja rahanhimon temmellyskenttä. 

Siis tänään klo 12.00 ja siitä viikon ajan joka päivä. Iltapäivällä lähden virtuaalipuistoon. Ja ehkä pakkolakiaikana pyöräytän yhden tekstin. Ja Luoja suokoon että lukemat laskee kuin ihme ikään. Minua masentaa syvästi ja suunnattomasti tämä uppiniskainen omaan voimaan luottaminen. Rukouksessa luovutaan omasta tahdosta, ja luotetaan inhimillistä kykyä korkeampaan vaikuttavaan voimaan. Aika yksinkertaista, mutta mahdotonta ylpeälle omaan kykyynsä ja voimaansa pakahtuvalle ihmiselle.




4.3.2020 Moraalinen dilemma 

Viite:  THL 



Tässä on nyt tulos, jonka vuoksi paheksuin aikanaan Marinin ja hänen hallituksensa henkilöpalvontaa. Ellen väärin muista niin viime kesän hyvät lukemat luettiin täysimääräisesti lähes yksin omaan Marinin ja tiukkojen poikkeustoimien ansioksi, osille halusi päästä lääketiede, joka oli "oppinut hoitamaan" koronapotilaita, ja siksi kuolleisuus väheni. Mihinkä on taito kadonnut nyt?!  Lisäksi unohdettiin tahallaan, että lasten immuniteetin ilmaantuminen salli sentään pienten päiväkotilaisten jatkaa normaalia elämää. 

Siihen rukouksellani ensisijaisesti olin tähdännytkin. En yksinkertaisesti kestänyt ajatella nuorten työssäkäyvien perheitten stressiä, kun he rimpuilivat kaksinkertaisen työtaakan kanssa hoitaessaan lapset kotona samalla etätyötä tehden ja kaikenkarvaisten pakotteiden ja rajoitteiden saartamana. 

Tummasruskeaksi värjätty pääsiäismuna, jonka lapsenlapselta sain on jo tosin auringonpaahteessa värjäytynyt heleän vihreäksi. Muu maailma mustuu mustumistaan niin henkisesti kuin aineellisestikin. Vanha totuus, muistutuksena vain, tosin kertoo ja todistaa, vaatii, käskee, huutaa henkisen hyvinvoinnin olevan maalisenkin hyvinvoinnin edellytys. Kulttuurtarjonta ja yhteisöllinen uskonnon harjoitus on tehty hankalaksi. Livenä ei saa kohdata, niin se kielii varsin paljon arvojen nykytilasta. 

Sen sijaan yökerhot ovat saaneet rällästää melkein valtoimenaan lähes koko ajan. Miten teatteri on vaarallisempi kuin yökerhokohtaaminen? Valitettavasti tuo perustuslaillinen oikeus koronarajoituksista ammatinharjoittamisen vapaudesta ei ole ollut yhdenvertainen raoitustoimiltaan. Sitäpaitsi yökerhotoiminta on keskittynyt pääasiassa taajamiin ja tiheästi asuttuihin paikkoihin kuten pääkaupunkiseudulle. Voisiko syytä ryöpsähdykseen etsiä tästä huvitoiminnasta ja melkoisen valikoivista päätöksistä. 

Minun ongelmani muodostuu nyt siitä, että tahdoin ilmeiseksi, onnistuuko hallitus leikkimään puolijumalaa ellei peräti ylijumalaa rajoitustoimillaan. Onnistuivathan maailmanvaltiaat jo saamaan yhden pääsiäisen, yhden juhannuksen, yhden kesäjuhlakauden ja yhden joulun  pilalle. Nyt mennään toista ja julmetumpaa kierrosta. 
Tämän arvasin, ja tästä syystä olen alusta asti ollut tätä poikkeustilahurjistelua vastaan. Järkevää käytännettä vastaan minulla ei ole mitään vastaan sanottavaa. Rokotuksen voi ottaa, jahka joskus kolmen vuoden kuluessa siihen tilaisuus tarjoutuu, maskiinkin tottuu ja käsien pesu on muutenkin hyvä tapa. 

Mutta tämä hillitön ja järjetön rajoittaminen, joka kuten sanottu, ei edes ole oikeudenmukaisesti eikä järjellisesti kohdennettu?!! Ylistetty olkoon, niinhän Attwood sanoi dystopiassaan. Senkin pääarkkitehtina oli nainen, joka sitten joutui itse kärsimään keksinnöstään muista naisita puhumattakaan. Tässä vaiheessa jokaisen järjissään olevan naisen tulisi hyökätä taistelupoteroihin ja kajauttaa ilmoille varsin voimallisia sanoja! 
Vaarassa ei ole vain vaivoin saavutettu tasa-arvo, vaan myös perusarvot ja perusoikeudet kuten sananvapaus, liikkumavapaus, elinkeinon harjoittamisen vapaus. Kaikki tämä muka stalinistisen Venäjän malliin, kansalaisten parhaaksi kaikki tyynni. 

Miten pakotatte jatkossa? Jos kaikki vankilat täyttyvät kansalaistottelemattomista, niin alatteko ampua, jotta uskomme? Esimerkkejä käytänteestä on. Minun omantunnnon tuskani koituvat nyt siitä, että en halua rukoilla tämän inhuuden loppumisen puolesta, ettei taas kunniaa niitä ihan väärä taho. Toisaalta en oikein voi olla puuttumattakaan, ettei käy kuten edellä olen vihjannut! Sillä, jos tilanne korjaantuisi rukouksen voimin, niin siitä saisi taas tuo inha hallitus pisteet, ja sen seuraukset vallanhimolle ja kansalaisten hyvinvoinnille voisivat olla arvaamattomat. Hyvästi demokratia, hädin tuskin näyttäydyit, mutta käyttäydyit kuin despotismi konsanaan. 

Jos todella olette huolissanne kansalaisista, EU:n painostukselle koronamonopista hankintojen suhteen tulee uskaltaa livetä, ja ottaa onnen ohjat omiin käsiin, ja hankkia rokotteita, mistä niitä vain saa. Laskin rokote-esiintymän uudestaan ja sen mukaan menee vähintään 3,5 vuotta edelleen ennen kuin väestöstä on noin 60-70% saanut kaksi rokotetta eli rokotesuojan. Lakatkaa palvomasta, peesaamasta ja pokkuroimasta EU:ta. Olemme epäilemättä hyötyneet EU:sta. Kuinkas muuten. Edes minä en usko Suomen olevan niin tyhmä kansa, että suostuisi maksamaan vain hyötymättä itse siitä mitään. Kyse onkin oikeudenmukaisuudesta ja hyväksikäytön suhteesta. Tämä EU:n rokotefarssi on siitä erittäin hyvä esimerkki. 

Saatte nyt sitä, mihin toivonne olette pistäneet. Pakotteita pakotteiden perään, vapauden ja oikeuksien rajoituksia toisensa perään, minkä jälkeen teidät orjuutetaa maksamaan EUN:n tumpelointi. Ja ihan tyytyväisiä ollaan, voi te kiehuvan padan sammakot. Tyhmyyksien sallimisesta kärsivät aina eniten heikot, kuten lapset. 

Lapsenlapsi innostui haastattelustani ja leikkii nyt tuon tuosta haastateltavaa supersanakrin ominaisuudessa. Vanhempien on haastateltava häntä Minna Pyykön tyyliin, mitä supersankarin päivään kuuluu ja mitä hän aikoo seuraavaksi tehdä.  

Tämä tiedote vaarantaa mielanrauhasi,  taloutesi, kestokykysi! 
Ylistetty olkoon Marinin hallitus! (ivaa) 


THL-tiedote 22.2.2021 tiistaina 


Huomaatteko mitään erikosita tässä tiedottamisessa? Näennäistehokkuus on tuttu juttu projekteissa, 
Tilastossa on summattu yhdeksän viikon rokoteannokset, jotta luku olisi mahdollisimman "näennäisreippaan" näköinen. Siis numererista retoriikkaa on käytetty. 

Vertailtavuuden vuoksi on kuitenkin syytä jakaa tämä niputus viikkokohtaiseksi luvuksi, jolloin viikossa rokoteannoksia on saatu/käytetty 52555 kpl. Eikä missään sanota suhdetta, onko summassa kenties jo toiselle kierrokselle ehtineitä, eli paljonko on itse asiassa rokotettuja henkilöitä. Rokoteannos on eri asia kuin rokotettu yksilö. 

Eletään viikkoa 8_2021, sen tiistaipäivää. Odotan mielenkiinnolla tuota takautuvaa tietoa ensi viikon maanantaina, montako "annosta" itse asiassa saatiin, ja missä suhteessa se on arvioon. 

Katsoin myös infotulvaa THL-sivuilla ja selvä on korrelaatio, sanomattakin selvä. Yli 80-vuotiaita kuolee eniten, mutta tautiin sairastuu eniten 20-29-vuotiaat ja sekin on selvää miksi. Nuorten on vaikeaa pysytellä etäkontaktissa toisiinsa. Nuoria ei kuitenkaan kuole sairastavuusmääriä. Korrealaatio on päivän selvä eikä missään suhteessa tarttuvuuslukuihin. Sen sijaan ikä korreloi. Mitä vanhempi sen vähemmän sairastutaan., mutta jos sairastutaan, riski kuolla on suurempi. Ja vice versa. 

Mutta joka tapauksessa eletään helmikuun viimeistä viikkoa, joka melko varmasti kertoo todellisen rokotusvauhdin tulevalle ajalle. Jos lisätään tuo otimistinen lukema ja jaetaan kokonaismäärä, niin vauhtina tulee olemaan 627000/10 = 67000 rokoteannosta per viikko. 

Kun ottaa huomioon, että jatkossa ruljanssiin tarvitaan tuplarokotus, niin tämä tietää 33500 rokotettua per viikko. Oletetaan että noin 230 000 henkilöä on rokotettu, kuten uutisoinnista saattaisi päätellä, niin jäljellä 3,3 miljoonasta (60%) väestöstä noin 3070000 henkeä. Tästä voidaan päätellä oikea vauhti tälle irvinäytelmälle. Vuodessa saadaan rokotettua 804000 henkeä, kahdessa vuodessa peräti 1,6 miljonaa, neljässä vuodessa 3,2 miljoonaa, ja siinähän se sitten alkaa tavoite olla täyttynytkin, viides vuosi menee tarkkoessa 60-80% kattavuutta tavoitellessa. 

Joten jaksaa, jaksaa, älkääkä missään nimessä hyväksykö Sputnik-rokoteteta, kun se on "väärästä" maasta. (Lause oli ivaa!) Ihan varmaa on, ettei talous kestä romahtamatta viiden vuoden "taantumaa".  Ainakin melkoinen taantuma on arvioinnin taidossa. Miten laadutonta tiedottamista! Todellakin pään pensaaseen pistämistä, mitä en lainkaan ymmärrä, miksi kansa ylistää, miten hyvin asioita on hoidettu. Ei sitä oikeasti selitä muu kuin suunnaton typeryys ja mahdollisesti lahjonta ja/tai uhkailu ja pakottaminen.

Ei kun aikuisten oikeasti. Aikaa saattaa tuolla vauhdilla mennä 33500 x 52 = 402 000 rokotettua (rokoteannoksia 804 000 per vuosi).  Tämä tietää 

Vuonna 2021     10 vkoa x 33500         = 335000 rokotettua 
Vuonna 2022     52 vkoa x 35000         = 402000 rokotettua 
Vuonna 2022     52 vkoa x 35000         = 402000 rokotettua 
Vuonna 2023     52 vkoa x 35000         = 402000 rokotettua
Vuonna 2024     52 vkoa x 35000         = 402000 rokotettua 
Vuonna 2025     52 vkoa x 35000         = 402000 rokotettua 
Vuonna 2026     52 vkoa x 35000         = 402000 rokotettua 
Vuonna 2027     52 vkoa x 35000         = 402000 rokotettua.     JIHUU  peräti 3,149 miljoonaa!

Eikä siihen kulunut kuin kahdeksan vuotta1 Ikinä ennen en ole näin suuresti alkuarviotani korjannut! Järisyttävää! Ja kunb "kaikki rokotetaan" vauvasta vaariin, niin kestää vielä noin neljä vuotta lisää tähän, eli ruljanssin organisaatiomaakarit saavat urakan täyteen 12 vuodessa. Sanoisin että tunaroinnissa voittaa kirkkaasti pahimmankin rakennusprojektin. 

PS
Valitettavasti minun on pakko laittaa selvyyden ja varmuuden vuoksi sulkeisiin maininta,  milloin kyseessä on huumori, milloin satiiri, milloin ironia, koska tunnetusti metaforien tajuun tarvitaan sekä sivistystä että älyä, ja sitä niin kovin  vahvasti epäilen  nykyiseltä naisvoittoiselta hallitukselta puuttuvan. Vaikka tasa-arvo onkin hyvästä, niin on elämässä praktisiakin puolia ja vice versa.
Joten kun olen ennakoinut, että rukous ehtii ensin rokotuksia niin hyvät on mahdollisuudet. Tulee mieleen tästä kansanlaulu, - Vähän vauhtia lehmät, teitä ne kaipaa, vaan minua ei!  

Ja miten viehko sana tuo rokotettu, sillä tosi asiassa rokotettuja olemme kaikki, jatkossa moneen kertaan samasta asiasta,  mutta immuniteettia tuskin tulee, suomalaisittain rokotus merkitsee myös taloudellista riistoa tai pakko-oton luonteista veroa. EU velvoittaa, ettei kenelläkään mene hyvin, jos menee, sosialisoidaan. Sillä periaatteella ja tavalla on tuhottu lukuisia kukoistavia sivilisaatioita. Historian tuntemus ei olisi pahasta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mietteesi.

Hyvää pääsiäistä Hiljaisesta huoneesta

 Kun elämä on rajallista, on lohdullista saada perspektiiviä aikakäsitykseen. Palatessani maaliskuun tiputussessiosta, huomasin Kolmiosairaa...