Hengenvarallinen tauti, jota ei pystytä määrittämään

 Puolisoni Ilkka makaa teholla, koska toista viikkoa jatkunut "keuhkokuumeena" hoidettu tauti ei antibiooteilla ota korjautuakseen. Ennen tätä oli liikkuvia nivelkipuja, ja "ruusu", jota sitäkin hoidettiin antibiooteilla. Toinen keuhko on täynnä limaa ja hengitysvaikeudet suuret. Testien mukaan kyse ei ole koronnasta. Koska saimme matkalla noita tuotettuja "merkkejä" minulla on syytä asialla olleen taho, jolla on käytössä bioaseita. Ja tiedättehän, näitä tahoja ei ole montaa, lähinnä salaseurat ja puolustusvoimat. Saatte vapaasti veikata, kumpi tässä saattaa olla kyseessä. Eilen ei yksityishenkilö soittanut. 

Ellei hengenvaaran tai kuolemantuottamus ole teistä mitään muuta kuin salaliittoteoriaa, niin jokainen, joka sulkee silmänsä tältä todellisuudelta, on osasyyllinen tähän inhaan toimintaan. Kiroustani en peru, varmaa on, että jos puolisoni tähän menetän, minua hillittömänmpää, voimakkaampaa ja vakaampaa vihaa ei ole vielä tässä maassa syntynty. Ja ellei se ole Jumalan pilkkaa tuo "mahtiosoitus" maailmanlaajuisesta vaikutusvallasta, niin mikä sitten? 

Milloin pahan teon palkka ei tule pian, paha saa voimaa tehdä lisää pahaa. 

Naurunne kyllä hyytää. 

Siivattaratas ratkaistu

Jouduin keskeyttämään lomani Alpeilla puolison vakavan sairastumisen vuoksi, mutta koska yöt ja päivät piti valvoa toisen rajun yskimisen vuoksi, niin siitä oli se hyöty että ratkaisin siivattarattaan sisimmän olemuksen. Lentomatkallakin oli aikaa miettiä, ja kun ulkomuisti pelaa hyvin, niin muuta ei tarvitakaan. Matkan menetyssaldo: Varastettiin korvakorut meikkilaukusta hotellihuoneesta heti ensimmäisenä päivänä ja lähtöpäivänä huomasin, että  yksi lukko avaimineen oli napsaistu poikki nauhastaan. Mysatisesti myös meikkilaukussa ollut kulmavärikynä oli ilmestynyt matkalaukun sivulaukkuun. Sinne en sitä ole koskaan itse laittanut. Joten päästä viiraus on saanut globaaleja piirteitä. Mutta kyllä, salaseuralaiset ovat näyttäneet kykynsä, vaino jatkuu. Lomallakin "yksityishenkilö" soitteli.

Siksi, tässä tulos ja uskaltakoonpa kukaan väittää tai lavastaa minut plagioijaksi, niin vaadin todisteet. Olen varta vasten kehittänyt erittäin omalaatuisen systeemin, jotta tyylini on varmasti tekstin asiantuntijoiden silmissä helposti tunnistettavissa, vaan ei niinkään helposti matkittavissa tai ymmärrettävissä. Toki itse ymmärrän joka pilkunkin merkityksen. 


Kuva. Siivattarattaan eponyymit, zoema ja taivaanvalot muodostavat muinaissuomalaisen mielenmaiseman

Olen siinä suhteessa peirceläinen, että triadit kiehtoo - syystäkin. Myös syuomalainen kansanrunouden käsiteavaruus on selvästi kolmijakoinen. Ja vaikka jostain syystä Zoema-teokseni ei ilmeisesti kiinnosta ketään, niin siinä on osavastaus tähän kuvioon. 
Mikael Agricolan todistuksen mukaan 1500-luvulla suomalaiset palvoivat aurinkoa, tähtiä ja kuuta. Lähteeni mukaan nuo palvostähdet olivat Otava ja Kointähti, molemat arkaaisen maailman ajannäyttäjiä, jotka osoittivat aamun ja illan ajankohdan. 

... Enempää en tällä kertaa sano. ja annan itselleni luvan itkeä, syvälle syyvälle sattuu. 




Hyvää pääsiäistä Hiljaisesta huoneesta

 Kun elämä on rajallista, on lohdullista saada perspektiiviä aikakäsitykseen. Palatessani maaliskuun tiputussessiosta, huomasin Kolmiosairaa...