11.10.2020   Ja Jumala kuulee!

Nämä blogspot-sivut ovat perintöä kymmenen vuoden ajan pitämilleni Kielasta-sivuille, joissa mm. olen kertonut, miten sain oudon ilmestyksen kuppilaan rukoituani epännisen tyttäreni perheenlisäyksen puolesta-. Tuolloin lupasin pantiksi henkeni. Kun Elias syntyi, olin samana päivänä kuolla verensyöksyyn. 

Kun viime keväänä rukoilin ja pyysin muitakin rukoilemaan koronan talttumisen puolesta, niin korona kesäksi talttuikin, hallituksen pakkotoimet vain vähän. Osa syytä oli koronan takia keskeytyneet keinohedelmöityshoidot, jonka kohteeksi tyttären perhe oli myös joutnut. Kun korona saatiin jossain määrin talttumaan kesäksi, hoidot jatkuivat, hedelmöityksen hetkellä sain mökillä, kesken työhön keskittymiusen viestin, jossa syntyväksi aikova tuli tervehtimään minua: Kuulin sanat lapsen äänellä "Hei isoäiti! Nähdään yhdeksän kuukauden päästä! 

Ja niin kävi, Eilen 10.3.2021 syntyi terve poika, toinen lapsenlapsi illalla, mikä on suuri ilo meille kaikille. Pojalla on erikoinen syntymämerkki fontanellin kohdalla. Ristin sen nimeksi "Jumala kuulee". Kuulee sen minkä tahtoo. 

Mitä tulee THL:n  tiedotuspolitiikkaan, mielestäni on sopimatonta leveästi hymyille todeta mahdollisesti "jo" huhtikuun loppuun mennessä 70-vuotiaita päästään rokottamaan. Mikä siinä hymyilyttää? Rankka kyvyttömyys rokotusten hoidossa. Arvostelulta vältytään sillä julistuksella, ettei rokotus%-määriä voi/kannata vertailla. Voihan, mitkä tahansa luvut voidaan tehdä vertailukelpoiseksi, ja vastaavasti saada vaikuttamaan mitä tahdotaan. 

Elämää on helppo tappaa, mutta ihmiselämän synnyttämiseen tarvitaan rakkautta, eikä vain fyysistä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mietteesi.

Hyvää pääsiäistä Hiljaisesta huoneesta

 Kun elämä on rajallista, on lohdullista saada perspektiiviä aikakäsitykseen. Palatessani maaliskuun tiputussessiosta, huomasin Kolmiosairaa...